Underbara barn

Underbara barn
Vendela & Evelina

17 juli, 2012

Pyspunka...

Jag har haft pyspunka ett tag både vad gäller träning och bloggande.. Men ska försöka göra en kort bildsummering så får jag verkligen försöka bättra mig med uppdateringarna!


Asics Stockholm Marathon 2012:
2 juni 2012 var typ den kallaste dagen what so ever! Det spöregnade och var endast 3 grader varmt när starten för maraton gick. Jag kom till start.. och jag kom i MÅL!!!! JAG HAR SPRUNGIT ETT MARATHON! Jag är fan grym :D Men ack så kallt det var... och från 35 km in i mål var det riktigt, riktigt tungt... då fick pannbenet jobba hårdare än någonsinn förut.

Examen:
Jag har tagit examen! Min redovisning gick jättebra och omdömet av uppsatsen är jag också riktigt nöjd med, så nu har jag en filosofie kandidatexamen i samhällsplanering och en filosofie magisterexamen i geovetenskap. Känns så himla skönt att kunna komma tillbaka och avsluta mina studier efter lite uppehåll med barnen och huset med mera.

Mallorca:
Det bästa jag kunde gjort var att boka Mallorcaresan så tätt efter maraton och uppsatsen. För ack så bra det var!! Allt var perfekt; hotellet, vädret, resesällskapet, drinkarna... ja allt :) Vi hoppas åka dit nästa år igen. Bilderna från resan ligger tyvärr i min kraschade telefon så jag får återkomma med bilder senare..

Semester:
Vi hann med lite semester hemma också innan jag började jobba igen. Vi var hemma och gjorde kortare turer med båten och Vendela gick på ridläger 3 dagar. Hon var helt otroligt duktig och hon avslutade med bravur: ett varv i galopp! Hon tjöt av glädje :)


Bonny var helt vansinnigt snäll!


Glass på altanen :)Vi var en sväng till Nåttarö.NåttaröÅka båt är verkligen det bästa tjejerna vet! De skulle kunna göra det hela dagarna.Packad på Munsö :)


Morfars tjejer


Jag och tjejerna är på café. Det är så roligt att de börjar bli så stora att det inte är ett helt projekt att äta eller fika ute..Jag har lärt mig göra inbakad fläta!! Inte illa för att vara den allra första jag gjorde va?!Vendela gjorde en fjärilstårta. Hon såg receptet i sin Barbie-tidning och ville prompt prova. Inte mig emot då jag älskar att baka lika mycket som hon :)
Nu är jag tillbaka på jobbet. Kenneth är på den årliga grabbresan till sjöss och tjejerna är hos mormor och morfar så jag är alldeles själv hemma.. Första gången sen vi flyttade in som jag är det tror jag och det är mycket blandade känslor. På ett sätt är det skönt men på ett annat saknar jag min lilla familj så jag nästan går sönder. De är ju min bas liksom.. Men, snart är de hemma igen och då kommer jag ha glömt hur lugnt och skönt det var att kunna ligga i soffan en hel kväll eller sticka och träna när jag vill :)

Kommer ha lite mer semester innan tjejerna går tillbaka till förskolan och då ska vi bland annat åka på båtsemester till Trosa med roliga familjen Wennergren, det ska bli riktigt kul!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar